Ondertekende wedstrijdbal + aftrap Statiekermis Leeft Beernem 2008
2008-08-09 18:20:51

Vandaag ben ik naar de beachsoccerwedstrijden gaan kijken in Beernem. Ter gelegenheid van het evenement "Statiekermis Leeft" wordt jaarlijks een beachsoccertornooi georganiseerd. Een tijdje geleden heb ik contact opgenomen met de organisatie om te vragen of ik de aftrap mocht geven van de finale en nadien de wedstrijdbal mocht ontvangen.

Dit was geen enkel probleem en klokslag 18u20 mocht ik mijn rechtervoet tegen de wedstrijdbal plaatsen. Na de wedstrijd werd de wedstrijdbal ondertekend door de spelers van de winnende ploeg.

Ook heb ik mijn ballenrapersskills ten volle tentoon kunnen spreiden. Ik was omstreeks 14u30 al aanwezig en er vlogen veel ballen naar alle richtingen. Ik ben deze telkens gaan zoeken. Zo moest ik zelfs 4 ballen van tussen de sporen gaan halen van de zeer drukke spoorlijn Gent-Oostende, soms met gevaar voor eigen leven. De organisator, dhr. Ben Smekens was natuurlijk zeer tevreden dat ik dit allemaal deed. Anders hadden ze geen wedstrijdbal meer gehad voor de finale :-).

Eén nadeel wel aan de wedstrijdbal: omdat het tijdens de finalewedstrijd regende en de bal daarna werd ondertekend zijn grote delen van de handtekeningen uitgelopen en is de bal wat van zijn kleur kwijt. Maar al bij al een zeer mooie wedstrijdbal.

Ondertekende wedstrijdbal + aftrap Statiekermis Leeft Beernem 2008

Ondertekende wedstrijdbal + aftrap Statiekermis Leeft Beernem 2008