Drumsticks Chad Gracey (drummer van LIVE)
2008-11-18 04:41:00

Vandaag heb ik een zeer speciaal cadeau mogen ontvangen. Vorige maandag (10/11/08) ben ik met mijn ouders naar Night of The Proms gaan kijken in het Sportpaleis van Antwerpen. Het was de eerste keer dat ik dit evenement kon bijwonen.

Ik was aangenaam verrast door de bekende artiesten die daar de revue passeerden, waaronder Sinead O'Connor, Simple Minds, Stash, Harlem Gospel Choir EN niet te vergeten LIVE. Na het concert stuurde ik een mail naar de manager van Live. Hierin vroeg ik of het mogelijk was om de drumsticks te krijgen die Chad Gracey gebruikte tijdens de Proms. Chad gebruikt "custom made" drumsticks. Dit wel zeggen dat hij gebruik maakt van specifieke drumsticks, speciaal naar zijn handen en speelstijl ontwikkeld. Hij maakt gebruik van Pro Mark drumsticks, tussen type 5A en 5B. Ook dragen zijn drumsticks zijn naam en handtekening. Iedereen kan zijn drumsticks kopen, maar niet iedereen krijgt zomaar drumsticks die hij effectief heeft gebruikt.

Daarom ben ik natuurlijk in de wolken dat ik drumsticks heb mogen ontvangen die hij heeft gebruikt. Je kan dit duidelijk merken aan de "putjes" die in de sticks zitten. Je krijgt dit door bv. de "rim" te raken van je drum. Deze drumsticks werden een paar dagen geleden (14 november 2008) effectief gebruikt op Night of the Proms 2008 in de Gelredome in Arnhem.

Ik wil via deze weg graag de manager van Live, Chris Hardin, en de drummer van LIVE, Chad Gracey bedanken voor dit zeer mooie cadeau.

De website van LIVE kan je vinden op http://www.friendsoflive.com/

Drumsticks Chad Gracey (drummer van LIVE)

Drumsticks Chad Gracey (drummer van LIVE)

Drumsticks Chad Gracey (drummer van LIVE)