Wedstrijdbal + aftrap International Topfutsal Tournament Turkiyemspor
2008-12-27 20:15:08

Vandaag werd ik uitgenodigd om de aftrap te geven van de finale van het International Topfutsal Tournament Turkiyemspor. Dit tornooi wordt jaarlijks gehouden in de sporthal De Schalk in Willebroek. De organisatie is in handen van Turkiyemspor.

Kort voor aftrap van de wedstrijd kreeg ik een microfoon waarmee ik naar het midden van het speelveld mocht gaan. Daar gaf ik een korte uitleg van mijn ziekte en waarom ik de aftrap gaf. Het was trouwens de 1ste keer dat ik dit zelf deed. Meestal is iemand van de organisatie of de speaker van dienst die dit doet. Dat ik dit zelf mocht doen, gaf wel een speciaal gevoel.

Ik kreeg een nieuwe wedstrijdbal van Rita Sport waarmee ik de aftrap mocht geven. De wedstrijd werd wel met een andere wedstrijdbal gespeeld (deze werd het ganse tornooi gebruikt). Maar van de organisatie mocht ik nadien toch de gebruikte wedstrijdbal in ontvangst nemen. De nieuwe wedstrijdbal waarmee ik de aftrap gaf, zal door de organiserende club voor andere doeleinden worden gebruikt.

Graag wil ik bij deze de organisatoren, dhr. Kubilay G., dhr. Ismail K. en dhr. Murat O. bedanken voor de aftrap en wedstrijdbal.

Wedstrijdbal + aftrap International Topfutsal Tournament Turkiyemspor
Deze wedstrijdbal werd het ganse tornooi gebruikt