Wedstrijdbal Hoogstraten VV - KVC Willebroek-Meerhof
2009-04-26 10:23:26

Vandaag speelde Hoogstraten VV zijn laatste thuiswedstrijd tegen KVC Willebroek-Meerhof. Ik kon natuurlijk niet aanwezig zijn op deze wedstrijd omdat ik dezelfde tijd de aftrap gaf in KSK Beveren (zie vorige posting).

Ik had een paar dagen voor de wedstrijd een goed gesprek met de voorzitter van Hoogstraten VV, dhr. Jan Michoel. Hij zei dat ik contact mocht opnemen met de sportief manager, dhr. Jean-Paul Nuijten. Ik kende Jean-Paul nog van toen hij keeperstrainer was bij Willebroek-Meerhof. Hij vond het geen probleem om de wedstrijdbal na de wedstrijd af te staan aan mij. Hij gaf de wedstrijdbal mee met 1 van onze materiaalmeesters. Omstreeks 18u30 kwam de autobus met spelers en technische staf aan in de Schalk, MET de wedstrijdbal. Ik stond natuurlijk al te wachten bij mijn auto. Ik kreeg dan de wedstrijdbal overhandigd. Dit was nog een zeer mooie, bijna volledig nieuwe wedstrijdbal.

Spijtig genoeg werd de wedstrijd beslecht in ons nadeel. Het werd 4-1. Maar volgens verschillende getuigen was het toch een spannende en intense wedstrijd.

Ik wil dan ook graag dhr. Jean-Paul Nuijten en dhr. Jan Michoel bedanken voor deze mooie wedstrijdbal.

Wedstrijdbal Hoogstraten VV - KVC Willebroek-Meerhof