Wedstrijdbal KSK Hasselt - seizoen 2008-2009
2009-07-29 19:15:01

Vandaag mocht ik uit handen van de ploegafgevaardigde van KSK Hasselt, dhr. Philtjens Raf een wedstrijdbal ontvangen dat door hun club vorig seizoen bij veel wedstrijden werd gebruikt.

Omdat wij (Willebroek-Meerhof) thuis een oefenmatch speelden tegen KSK Hasselt, had ik een paar dagen ervoor een mail gestuurd naar de gemachtigde correspondent, dhr. Kemps Guy, om te vragen of ik een wedstrijdbal zou krijgen. Omdat de mail nog op de allerlaatste moment verstuurde, vreesde ik dat geen antwoord ging krijgen (door zelf te lang te wachten een mail te sturen).

Op een bepaald moment toen beide ploegen aan de opwarming begonnen, kwam de ploegafgevaardigde naar mij met de volgende woorden: "het schijnt dat jij wedstrijdballen verzamelt" en hij overhandigde mij de wedstrijdbal. Uiteraard was ik zéér blij met dit heel mooi geschenk. Een beetje onverwacht waardoor de zeer aangename verrassing nog een speciaal tintje kreeg.

Graag wil ik dan ook de gemachtigde correspondent, dhr. Kemps Guy en de ploegafgevaardigde, dhr. Philtjens Raf voor het schenken van deze zeer mooie wedstrijdbal.

Wedstrijdbal KSK Hasselt - seizoen 2008-2009