Wedstrijdbal Initia Hasselt - United Tongeren
2007-09-29 22:00:42

Vandaag (zaterdag 29 september 2007) mocht ik de opworp geven van de handbalwedstrijd Initia Hasselt - United Tongeren. Dit was de eerste keer dat ik een handbalwedstrijd live kon bijwonen. En ik was behoorlijk onder de indruk. Het is een harde contactsport maar je krijgt wel iets te zien. Mooie passes, fantastische goals, ... Een aanrader om zeker eens te gaan bekijken.

Ook wil ik graag de mensen van Initia Hasselt van harte bedanken voor deze mooie avond. Je kan je wel voorstellen dat ik apetrots was wanneer ik de ondertekende wedstrijdbal mocht ontvangen van speler Jorn Vannutte.

Op de foto zal je zien dat de bal vuil is, wat normaal is in het handbal. De spelers gebruiken hars op hun vingers om zo nog een betere grip te krijgen op de bal. En uiteraard blijft er dan wel wat 'residu' achter :-)

Na de wedstrijd mocht ik even de wedstrijdbal vasthouden voor deze werd ondertekend en de bal bleef aan mijn hand hangen door de hoeveelheid hars die er nog op aanwezig was. Jorn heeft de bal eerst wat properder gemaakt en heeft dan al de spelers laten tekenen.

Een bal die ZEKER een plaatsje verdient in mijn verzameling.
De mensen van Initia Hasselt hebben een warm plaatsje in mijn hart weten te bemachtigen en ik zal zeker nog meerdere keren komen kijken naar een thuiswedstrijd.

Mijn aanwezigheid had ook nog een extra positieve invloed: de wedstrijd werd gewonnen met 35-27.

Wedstrijdbal Initia Hasselt
De ondertekende wedstrijdbal

Ik bij de opworp van de wedstrijdbal
Ik bij de opworp van de wedstrijdbal
Bron: Initia Hasselt

Meer foto's van de wedstrijd kan je vinden op http://www.pbase.com/tineke/initia_hasselt_tongeren_oktober_2007