Drumsticks Joost Van den Broeck (De Laatste Show band)
2010-02-08 13:10:10

Vandaag ben ik naar de opnames geweest van De Laatste Show. Gasten waren Frank De Bleeckere, Wouter Deprez, The Black Box Revelation en Justine Henin.

Vorige week had ik een mail gestuurd naar de redactie van De Laatste Show of het mogelijk was om de drumsticks te krijgen die Joost Van den Broeck had gebruikt. Ik kreeg zeer snel een positieve mail terug van de redactie.

Een beetje spijtig dat De Laatste Show band niet de laatste song speelde. Hierdoor hadden de drumsticks nog niet genoeg afgezien :-). Maar het zijn wel speciale sticks enkel en alleen voor Joost. Zijn naam staat er telkens mooi op vermeld.

Na de opnames had ik een zeer tof gesprek met Joost, vooral dan de technische kanten van het drummen en zijn drumkit. Hij gebruikt een Yamaha drumkit. En daarna kreeg ik de gebruikte drumsticks overhandigd. Ze waren nog een beetje warm van het gebruik tijdens de tussenstukken.

Uiteraard ben ik zeer tevreden met deze drumsticks en wil dan ook graag Joost Van den Broeck bedanken voor het schenken hiervan. Ook wil ik nog Virginie During en Nele Van Cleemputte van de redactie van De Laatste show bedanken.

Drumsticks Joost Van den Broeck (De Laatste Show band)

Drumsticks Joost Van den Broeck (De Laatste Show band)