Meet&Greet met Harlem Globetrotters (basketbal)
2010-04-29 19:20:50

Vandaag was er een speciaal moment aangebroken in mijn leven. Ik keek altijd op naar de balkunstenaars van het basketbal, nl. de Harlem Globetrotters. Wat zij doen met een bal is buiten categorie. En wat even belangrijk is, is hun hart op de goeie plek. Zij bezoeken o.a. zieke kinderen in het ziekenhuis en geven op verschillende manieren morele steun aan mensen die het nodig hebben.

De shows zijn een mengeling van wedstrijdjes spelen, hun kunsten tevoorschijn toveren, het publiek betrekken, en ga zo maar door. Maar ook tijdens hun shows worden kinderen op het terrein geroepen om wat trucjes mee te proberen.

Omstreeks 19u15 mocht ik dankzij Bobby Dulle (International Booking Director HGT), Mike Licata (Tour Manager HGT) en Karin Van den Eeden (Sportpaleis Antwerpen) een Meet&Greet hebben met enkele spelers van de Harlem Globetrotters in de backstage. Ik had een zeer tof gesprekje met hen en mocht samen met hen op de foto. Het deed mij absoluut iets om deze spelers een hand te kunnen geven. Vooral wetende dat mijn hand er makkelijk 2 keer in gaat.

Ik kan jullie verzekeren dat dit een zeer speciaal moment was voor mij wat ik eeuwig zal blijven koesteren.

En nu misschien de hamvraag: heb ik een wedstrijdbal gekregen? Nog niet, maar het komt er wel degelijk van. Nadat hun tour in Europa is afgelopen, zal ik de effectief gebruikte wedstrijdbal mogen ontvangen. Dus gewoon nog een beetje geduld uitoefenen.

Verschillende actiefoto's volgen nog. Hieronder is alvast de foto van mij tussen een paar spelers.

Meet&Greet met Harlem Globetrotters
Foto genomen door Mike Licata

Meet&Greet met Harlem Globetrotters

Meet&Greet met Harlem Globetrotters

Meet&Greet met Harlem Globetrotters

Meet&Greet met Harlem Globetrotters

Meet&Greet met Harlem Globetrotters