Wedstrijdbal Knack Randstad Roeselare - Lennik (Beker van België)
2007-12-22 23:00:27

Vandaag (zaterdag 22 december 2007) mocht ik getuige zijn van een ware thriller tussen Roeselare en Lennik in de halve finale voor de Beker van België. Vandaag werd de terugwedstrijd gespeeld. In de heenwedstrijd won Lennik, dus moest Roeselare thuis winnen om nog een golden set te spelen voor de overwinning.

Roeselare won vandaag in een tot de nok gevulde zaal met 3-2 na een zeer spannende wedstrijd. Dus moest er een golden set gespeeld worden die de finalist zou aanduiden voor de finale. Deze set werd met groot verschil gewonnen door Roeselare, wat zeker oververdiend was.

Na de wedstrijd mocht ik uit handen van ploegbegeleider Patrick Callens één van de wedstrijdballen in ontvangst nemen die werd gebruikt tijdens de wedstrijd. Uiteraard heb ik deze laten tekenen door coach Dominique Baeyens.

Ook wil ik nog een dankwoordje richten aan commercieel manager Diederiek Degryse die voor gratis tickets heeft gezorgd. Hij was ook de persoon die ervoor heeft gezorgd dat ik een wedstrijdbal mocht ontvangen, waarvoor mijn dank.

Foto van de ondertekende wedstrijdbal vind je hieronder.

Wedstrijdbal Roeselare - Lennik (BvB)