Wedstrijdbal Eendracht Aalst - KVC Willebroek Meerhof
2007-12-23 17:00:03

Vandaag ben ik op goed geluk naar Aalst gereden om proberen te wedstrijd te bekijken tussen Eendracht Aalst en Willebroek Meerhof en daarna de wedstrijdbal te krijgen.

Ik ben langs het secretariaat geweest om de gsm-nummer van de manager van Aalst te krijgen, zodat ik hem kon contacteren voor mijn vraag. Daarna heb ik de eerste helft gezien, waarin Aalst op voorsprong kwam met 1-0. Tijdens de rust mocht ik langs het secretariaat passeren en heb ik een gesprek gehad met Geert De Ridder (manager van Aalst). Hij beloofde mij om na de wedstrijd mij de wedstrijdbal te overhandigen.

De 2e helft was veel spannender dan de 1ste. Aalst kwam op 2-0 voorsprong maar Willebroek kon het tij toch doen keren en kon nog een mooie 2-2 eindstand uit de wacht slepen.

Uiteraard gierden mijn zenuwen door mijn keel, hopende dat de bal over geen tribune zou vliegen. Gelukkig gebeurde dit niet en stapte de scheidsrechter na de wedstrijd met de wedstrijdbal van het plein.

Een half uurtje wachten in het secretariaat en plots kwam Geert binnen MET de wedstrijdbal. Natuurlijk was ik zo fier als een gieter, want dit was voor mij een speciale wedstrijdbal.

Ik wil hierbij manager Geert De Ridder nog eens van harte bedanken voor de wedstrijdbal, waarvan je hieronder foto's terugvindt.

Wedstrijdbal Aalst - Willebroek

Wedstrijdbal Aalst - Willebroek