Bedrog, bedrog, bedrog...
2011-01-10 12:09:38

Dit is een bericht dat je misschien niet zal verwachten op mijn weblog, maar ik moet het van mij afschrijven. Door de stress waarmee ik blijf rondlopen, voel ik mij slechter en slechter worden.

Waarom bedrog? Er zijn verschillende clubs of personen die mij een wedstrijdbal beloven, maar die niet aan hun belofte voldoen. En daar heb ik het keer op keer zeer moeilijk mee. Als je zo'n bal niet kan of wil geven, kom er dan a.u.b. eerlijk voor uit en draai niet rond de pot. Dan is het even een kleine teleurstelling, maar daar blijft het dan ook bij. Ik stel eerlijkheid zeer hoog.

Een kleine opsomming:

* 2 wedstrijdballen Beach Hockey (Belgisch en Europees) -> keer op keer worden deze wedstrijdballen mij beloofd, maar het draait telkens op niets uit. Een zekere A.D. van Eclair Hockeyclub Oostende bleef volhouden dat ik deze ballen zou ontvangen, maar uiteraard heb ik deze nooit ontvangen. Na meermaals een reminder te sturen, heb ik nooit nog bericht ontvangen.

* wedstrijdbal Eendracht Aalst - seizoen 2009-2010 -> een paar dagen na de wedstrijd Eendracht Aalst - KVC Willebroek-Meerhof werd mij door J.V.A. (secretariaat Eendracht Aalst) beloofd dat de wedstrijdbal van deze wedstrijdbal speciaal voor mij opzij werd gehouden en dat ik deze na de eindronde zou ontvangen. Na meermaals een reminder te sturen, heb ik nooit nog bericht ontvangen.

* wedstrijdbal FC Brussels - seizoen 2010-2011 -> ik heb telefonisch bevestiging gekregen van J.D.R. (secretariaat FC Brussels) dat ik vandaag (10-01-2011) een gebruikte wedstrijdbal mocht komen afhalen op het secretariaat. Na eerst 45 minuten in de kou te moeten wachten, ontving ik een zeer goedkope bal i.p.v. de beloofde wedstrijdbal. Vermoedelijk werd gedacht dat ik het verschil niet zou zien met een echte wedstrijdbal.

Zo kan ik er nog een paar opnoemen, maar dat hou ik voor een latere datum. Het bedrog wordt mij soms echt te veel. Ik weet niet hoeveel ik hiervan nog kan hebben.