Wedstrijdbal Dilbeek Sport - KVC Willebroek-Meerhof
2011-03-13 16:45:11

Omdat ik nog steeds bezig ben met een zware intraveneuze antibioticabehandeling kon ik onmogelijk aanwezig zijn op de wedstrijd Dilbeek Sport - KVC Willebroek-Meerhof. Deze wedstrijd was een inhaalwedstrijd dat door de hevige winterperikelen van eind vorig jaar voor heel wat afgelastingen zorgde. Op dat moment was reeds afgesproken met dhr. Henri De Nijs, Algemeen Manager, dat ik van deze wedstrijd de effectief gebruikte wedstrijdbal zou ontvangen. Door de afgelasting van de wedstrijd was het niet mogelijk.

Maar vandaag (zondag 13/03) werd deze inhaalwedstrijd dus gespeeld en kreeg ik nog eens de bevestiging dat ik van deze wedstrijd de effectief gebruikte wedstrijdbal mocht ontvangen. Ik had met dhr. Henri De Nijs afgesproken dat hij de gebruikte wedstrijdbal aan onze ploegafgevaardigde mocht bezorgen. Na de wedstrijd belde onze ploegafgevaardigde mij op om te zeggen dat hij de effectief gebruikte wedstrijdbal had ontvangen en dat hij nog in perfecte staat was. Ik had dan nog even vlug contact opgenomen met Dilbeek Sport en wat bleek, de wedstrijd werd gespeeld met een spiksplinternieuwe wedstrijdbal, speciaal voor mij bedoeld. Vandaag (maandag 14/03) ben ik de wedstrijdbal bij ons gaan afhalen want onze ploegafgevaardigde had deze in ons ballenkot gelegd.

De wedstrijdbal dat tijdens de wedstrijd werd gebruikt, is een Select Brillant Super (Fifa Approved), gele versie. Maar wat deze wedstrijdbal speciaal maakt is dat deze bal boven de merknaam Select ook nog 2 officiële logo's heeft van de Jupiler Pro League. Dus een zeer speciale wedstrijdbal.

UPDATE:
Op de officiële site van Dilbeek Sport staat het volgende geschreven:
Na de match overhandigde de kapitein van Dilbeek Sport; Pascal Van de Gucht, de wedstrijdbal aan de kapitein van Willebroek-Meerhof; Cedric Dellevoet, als geschenk voor de materiaalmeester IVAN PLETTINCKX, een 36-jarige mucoviscidosepatiënt (taaislijmziekte) en sinds een 15-tal jaar een verwoede wedstrijdballenverzamelaar. We wensen hem van harte beterschap toe.

Graag wil ik dan ook dhr. Henri De Nijs, Algemeen Manager Dilbeek Sport, bedanken voor het schenken van deze toch wel zeer speciale wedstrijdbal.
En uiteraard wil ik hen graag ook bedanken voor het zeer mooie artikel op hun website.

Wedstrijdbal Dilbeek Sport - KVC Willebroek-Meerhof

Wedstrijdbal Dilbeek Sport - KVC Willebroek-Meerhof