Ondertekende wedstrijdbal VBC Waremme - seizoen 2010-2011
2011-04-05 04:12:39

Vandaag heb ik 1 van de wedstrijdballen mogen ontvangen dat werd gebruikt tijdens de thuiswedstrijden van VBC Waremme in het seizoen 2010-2011. Zij speelden dit seizoen in Liga A (waar ook VCADP speelt). Via dhr. Olivier Delhaye, Management Team VBC Waremme heb ik een positieve respons via mail ontvangen dat het absoluut geen probleem was om een effectief gebruikte wedstrijdbal te geven aan mij. Omstreeks 13u belde vandaag iemand aan onze deurbel om mij deze wedstrijdbal te overhandigen, nl. dhr Serge Degeyter. Deze persoon gaat proberen om voor mij ook nog aan een wedstrijdbal te geraken van RSC Anderlecht.

VBC Waremme moet zaterdag nog 1 wedstrijd afwerken, maar het vormde zeker geen probleem om mij nu al een effectief gebruikte wedstrijdbal te bezorgen. Deze wedstrijdbal werd dus ook gebruikt tijdens de play down wedstrijd tussen VBC Waremme en VC Argex Duvel Puurs. Omdat ik op dat moment nog te zwak was door de zware antibioticakuur, kon ik spijtig genoeg op deze wedstrijd niet aanwezig zijn.

Omdat VBC Waremme op de laatste plaats staat in de Liga A, zullen zij normaal gezien degraderen naar de Liga B. Maar er bestaat nog een mogelijkheid dat zij volgend seizoen toch opnieuw mogen aantreden in de Liga A. Dan zal ik zeker en vast van de partij zijn bij een wedstrijd tegen VCADP.

Graag wil ik dhr. Olivier Delhaye, Management Team VBC Waremme alsook andere mensen van het bestuur van VBC Waremme bedanken voor het schenken van deze mooie wedstrijdbal.

Ondertekende wedstrijdbal VBC Waremme - seizoen 2010-2011

Ondertekende wedstrijdbal VBC Waremme - seizoen 2010-2011