Wedstrijdbal ZVC Klein-Brabant - Futsal Topsport Antwerpen
2008-04-25 23:05:26

Vandaag heb ik de aftrap mogen geven van de zaalvoetbalwedstrijd tussen ZVC Klein-Brabant en Futsal Topsport Antwerpen. Ook RTV (regionale televisie) was hierbij aanwezig. ZVC Klein-Brabant speelt in de gemeente waar ik woon, dus hier mocht zeker de wedstrijdbal niet van ontbreken.

Dankzij de voorzitter, dhr. Danny Aerts, mocht ik bij deze wedstrijd de aftrap geven. Voor aanvang mocht ik samen met de spelers en scheidsrechters het veld oplopen. Na de aftrap werd er van mij, tesamen met de spelers van ZVC-Klein Brabant, een foto genomen voor Publinieuws (lokale krant).

Het was een zeer spannende wedstrijd waarbij heel wat emoties aan te pas kwamen, zowel van spelers op het veld als de technische staf en reservespelers op de bank. De wedstrijd eindigde op 4-4. Na de wedstrijd mocht ik 2 wedstrijdballen in ontvangst nemen: een nieuwe wedstrijdbal met de handtekeningen van de spelers. En uiteraard mocht ik de gebruikte wedstrijdbal ook niet ontbreken. Deze heb ik laten ondertekenen door de Gouden schoen uit het Futsal. Hij speelde bij de tegenstander (hij had nr. 8 en heet Karim Bachar).

Graag wil ik het bestuur en spelers van ZVC Klein-Brabant bedanken voor de warme ontvangst en het schenken van de wedstrijdbal.

Voor meer informatie over de club kan je terecht op hun website: http://www.zvckb.com/.

Gebruikte wedstrijdbal en ondertekende wedstrijdbal ZVC Klein-Brabant - Futsal Topsport Antwerpen
Gebruikte wedstrijdbal en ondertekende wedstrijdbal ZVC Klein-Brabant - Futsal Topsport Antwerpen

Ploegfoto ZVC Klein-Brabant
Ploegfoto ZVC Klein-Brabant (bron: Publinieuws)