Wedstrijdbal ULEB Cup Antwerp Diamond Giants
2008-05-07 20:01:54

Vandaag ben ik gaan kijken naar de laatste thuiswedstrijd van de Antwerp Diamond Giants tegen Okapi Aalstar. Aan de kassa lag voor mij een ondertekende wedstrijdbal klaar dat werd gebruikt bij een wedstrijd in de ULEB Cup. Dit zijn specifieke wedstrijdballen die normaal in de Belgische competitie niet worden gebruikt. Het gaat hierbij om een wedstrijdbal Nike 4005 Uleb Cup Official Match ball.

De wedstrijd op zich was zeer mooi om naar te kijken. Al vlug werd duidelijk dat de Giants de winst naar zich toe zouden trekken. Bewijs hiervan is de einduitslag: 82-61.

Even was er hoop dat ik de wedstrijdbal van deze wedstrijd kon bemachtigen, maar een jongen van rond de 10 jaar kreeg de wedstrijdbal van de coach. Het kwam op een paar minuten aan. Uiteraard ben ik een beetje teleurgesteld. Ik kan alleen maar hopen dat ik de wedstrijdbal te pakken kan krijgen op het einde van volgend seizoen.

Uiteraard wil ik het bestuur en in het bijzonder dhr. Roger Renders bedanken voor de ondertekende wedstrijdbal van de ULEB Cup.

Wedstrijdbal ULEB Cup Antwerp Diamond Giants

Wedstrijdbal ULEB Cup Antwerp Diamond Giants