Ondertekende cue-ball wedstrijdbal exhibitiewedstrijd snooker Brugge
2013-03-30 15:00:00

Vandaag heb ik uit handen van dhr. Ignace Uytdenhouwen, Ondervoorzitter Vlaamse Snookerfederatie een zeer speciale cue-ball ontvangen dat werd gebruikt bij de exhibitiewedstrijd tussen Ronnie O'Sullivan en Stephen Hendry. Deze wedstrijd werd gespeeld op 14 december 2012 en was een eerbetoon aan Stephen Hendry omdat hij zeer recent was gestopt met professioneel snooker.

Zowel Ronnie O'Sullivan als Stephen Hendry mag je uiteraard beschouwen als absolute topspelers. Zij hebben in hun carriėre heel wat mooie maximum breaks (147's) op het laken tevoorschijn getoverd.

Dat net deze 2 snookerspelers het tegen elkaar opnamen in deze exhibitiewedstrijd maakt deze witte cue-ball zeer speciaal. Maar het meest speciale zijn toch wel de handtekeningen van beide spelers.

Daarom ben ik zeer verheugd dat ik deze ondertekende cue-ball, ook effectief gebruikt als wedstrijdbal, mocht krijgen uit handen van dhr. Ignace Uytdenhouwen.

Ik wil hem dan ook van harte bedanken voor deze speciale snookerbal. Ik heb er trouwens ook een display case voor aangeschaft om hem daarin tentoon te kunnen stellen.

Foto's volgen nog.