Wedstrijdbal Noliko Maaseik - VC Argex Duvel Puurs
2014-01-11 23:30:00

Vandaag speelden wij onze eerste wedstrijd van het terugseizoen. Hiervoor maakten wij de verre verplaatsing naar Noliko Maaseik.

Het werd een zeer fantastische wedstrijd waarin wij het Puurs zagen dat vechtte voor elke bal. We kwamen 2-0 achter in sets maar de standen waren telkens gelijklopend. Daarop wonnen we sets 3 en 4 waardoor een 5e set de beslissing moest brengen. Deze set werd uiteindelijk gewonnen door Maaseik met 15-12. Dus opnieuw een klein verschil. Eindstand dus 3-2.

Voor de wedstrijd had ik al afgesproken met teammanager Ivo Rutten van Noliko Maaseik dat ik 1 van de effectief gebruikte wedstrijdballen zou krijgen.

Tijdens de wedstrijd had ik alvast een zeer duidelijke foto kunnen nemen van 1 van de gebruikte wedstrijdballen. Er was een duidelijke plek zichtbaar en ook was de handtekening van 1 van de scheidsrechters samen met het nummer 3 te zien op deze wedstrijdbal.

En het wou nu net lukken dat de beslissende bal van de wedstrijd bij mij terechtkwam en dan ook nog eens de juiste wedstrijdbal was die ik had gefotografeerd.

Ik wil graag de mensen van Noliko Maaseik, met in het bijzonder dhr. Ivo Rutten bedanken voor het schenken van deze wedstrijdbal van een zeer mooie wedstrijd.