Wedstrijdbal finale Cofidis Cup 2013-2014 - K.S.C. Lokeren - S.V. Zulte-Waregem
2014-03-24 16:00:00

Op zaterdag 22 maart 2014 werd de finale van de Cofidis Cup 2014 (Beker van BelgiŽ) gespeeld tussen K.S.C. Lokeren en S.V. Zulte-Waregem.

Deze finale werd gewonnen met 1-0 door K.S.C. Lokeren. Het was daarmee tevens de tweede keer dat Lokeren de finale won.

Vandaag mocht ik 1 van de effectief gebruikte wedstrijdballen afhalen bij WRC Sport in Lokeren. Zij zijn hoofdverdeler van Select hier bij ons in BelgiŽ. Zoals de vorige edities mocht ik 1 van de effectief gebruikte wedstrijdballen afhalen bij Dhr. Alex Smet, verantwoordelijke voor Select bij WRC Sport.

Er was wel een speciaal probleem bij deze finale. Een paar dagen voor aanvang van de finale werden alle 12 nieuwe wedstrijdballen (die speciaal voorzien waren voor de finale, dus ook met Cofidis Cup-logo) gestolen in het gebouw van de KBVB. Hierdoor moest er geÔmproviseerd worden om aan voldoende wedstrijdballen te geraken voor deze finale.

Gelukkig waren er nog voldoende wedstrijdballen van de 2 voorbije edities waardoor de finale toch kon worden afgewerkt met officiŽle wedstrijdballen met het Cofidis Cup-logo.

Ik mocht 1 van de meest recente wedstrijdballen komen afhalen. Deze was dus ook effectief gebruikt tijdens de 2 finales (dit seizoen en vorig seizoen). Dit maakt de wedstrijdbal natuurlijk nog specialer.

Ik wil dan ook graag de mensen van de KBVB met in het bijzonder dhr. Filip Van Doorslaer, Dir. Marketing en Events en Dhr. Alex Smet, verantwoordelijke Select van WRC Sport, bedanken voor het schenken van deze opnieuw zeer speciale wedstrijdbal.Bron: Website S.V. Zulte Waregem


Bron: Website S.V. Zulte Waregem


Bron: Website S.V. Zulte Waregem


Bron: Website S.V. Zulte Waregem


Bron: Website S.V. Zulte Waregem


Bron: Website S.V. Zulte Waregem