Wedstrijdbal KV Sasja - Initia Hasselt
2008-05-17 22:40:18

Vandaag werd ik uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen tussen KV Sasja en Initia Hasselt. Sasja won vorige week op Hasselt met 24-29. Vandaag kon Sasja dus kampioen spelen thuis. Maar Hasselt gaf zich niet zomaar gewonnen. Na de reguliere speeltijd was de stand gelijk en diende er 2 x 5 minuten extra gespeeld te worden. Hierna was er nog steeds geen winnaar bekend. Dus werden nog eens 2 x 5 minuten extra gespeeld. Nu trok Sasja het laken naar zich toe en won deze zeer fel bevochten wedstrijd met 41-36.

Het publiek was massaal komen opdagen voor deze wedstrijd. Sporthal Sorghvliet zat tot in de nok gevuld. Tijdens de gehele duur van de wedstrijd was er muziek en supporterslawaai te horen. Het zijn zo'n wedstrijden met zo'n ambiance dat de sport zo interessant maken. Je kan niet anders dan er kippenvel van krijgen.

Na de wedstrijd kreeg ik uit handen van de kapitein van Sasja, Rik Beuckels, de gebruikte wedstrijdbal. Deze bal is meer dan 2 uur gebruikt geweest dus kan je je wel inbeelden hoeveel hars er aan de bal hing.

Graag wil ik bij deze de coach/sportief coördinator Alex Jacobs bedanken dat ik deze zeer spannende wedstrijd mocht bijwonen en dat ik de wedstrijdbal mocht ontvangen.

Wedstrijdbal KV Sasja - Initia Hasselt