Wedstrijdbal KFC Eendracht Zele - KSV Bornem
2014-09-28 16:45:00

Vandaag werd de wedstrijd KFC Eendracht Zele - KSV Bornem gespeeld onder zeer mooie nazomerse omstandigheden.

Wanneer deze wedstrijd werd gewonnen door KSV Bornem, kwamen ze in de linkerkolom van het klassement terecht wat voor een meer gerust seizoen zou zorgen.

Een paar dagen voor aanvang van de wedstrijd had ik contact opgenomen met de Sportief Manager van KFC Eendracht Zele, dhr. Jan Geens. Al zeer snel kreeg ik een positief antwoord aangaande mijn vraag voor de wedstrijdbal.

Het werd een mooie wedstrijd waarin Bornem 1-3 voor kwam maar op het einde werd het nog wel spannend toen de bal op de stip werd gelegd en KFC Eendracht Zele er 2-3 van maakte. Maar dit bleef ook de eindstand.

Aangaande de wedstrijdbal. Deze wedstrijdbal werd enkel de 1e helft gebruikt. Net voor affluiten van deze 1e helft, vloog de wedstrijdbal bijna uit het stadion. Hij bleef nog net binnen de omheining. Buiten de omheining stonden al kinderen klaar om deze wedstrijdbal (of eender welke) te ontvreemden. Ik wou dan absoluut het risico niet lopen om deze wedstrijdbal kwijt te spelen dus hield ik hem dan al bij, met toestemming van de ploegafgevaardigde van KFC Eendracht Zele, dhr. André Bosmans.

Na affluiten van de wedstrijd werd dan de officiële overhandiging vastgelegd. Ook hier was het de ploegafgevaardigde van KFC Eendracht Zele die mee op de foto ging.

Ik wil dan ook graag het bestuur van KFC Eendracht Zele, met in het bijzonder dhr. Jan Geens, bedanken voor het schenken van deze wedstrijdbal.


De wedstrijdbal in de kleedkamer van de scheidsrechters voor aanvang van de wedstrijd


Overhandiging wedstrijdbal door ploegafgevaardigde van KFC Eendracht Zele, dhr. André Bosmans