Wedstrijdbal Noliko Maaseik - Halkbank Ankara (TUR) - Champions League
2015-01-31 19:00:00

Vandaag heb ik (voor aanvang van de wedstrijd VC Argex Duvel Puurs - Noliko Maaseik) uit handen van dhr. Ivo Rutten, teammanager van Noliko Maaseik, een effectief gebruikte wedstrijdbal in ontvangst mogen nemen die gebruikt werd in hun Europese wedstrijd Noliko Maaseik - Halkbank Ankara (TUR). Deze wedstrijd werd gespeeld op 20 januari 2015.

Dit is niet zo maar een wedstrijdbal zoals diegenen die in de Liga A wordt gebruikt. Deze wedstrijdbal is speciaal ontworpen voor alle Europese wedstrijden die onder CEV (Confťdťration Europťenne de Volleyball) worden gespeeld.

De wedstrijdbal is ook een Mikasa MVA200 met het enige (maar zeer belangrijke) verschil dat er na ook nog CEV staat vermeld, dus MVA200CEV. Ook bevat deze wedstrijd het officiŽle logo van CEV, alsook "CEV Official Game Ball".

De wedstrijdbal die ik mocht ontvangen is effectief gebruikt als wedstrijdbal van de wedstrijd Noliko Maaseik - Halkbank Ankara (TUR). Het bewijs hiervan is de handteking van de scheidsrechter en ook de vermelden MB3 (wat staat voor match ball 3). Dit was ook nog eens zeer spannende 5-setter wat deze wedstrijdbal nog meer speciaal maakt. De wedstrijd werd gewonnen door Halkbank Ankara met 2-3.

Ik wil bij deze dhr. Ivo Rutten, teammanager Noliko Maaseik, schenken voor deze fantastische wedstrijdbal.


Bron: officiŽle website Noliko Maaseik


Bron: officiŽle website Noliko Maaseik


Bron: officiŽle website Noliko Maaseik


Bron: officiŽle website Noliko Maaseik