Wedstrijdbal BvB 2008 - AA Gent - RSC Anderlecht + Wedstrijdbal EK Under-17 (2007)
2008-05-23 11:00:29

Vandaag heb ik via De Post een zeer speciaal pakket ontvangen. In het begin van de week heb ik persoonlijk een brief bezorgd aan de Directeur-Generaal van de Koninklijke Belgische Voetbalbond, de heer Jean-Marie Philips, om te vragen of ik de wedstrijdbal kon krijgen die werd gebruikt tijdens de memorabele wedstrijd van de Beker Van België 2008 tussen RSC Anderlecht en AA Gent. Deze wedstrijd werd gewonnen door Anderlecht met 2-3.

Wanneer ik het pakketje bekeek, zat er een brief bij die ik eerst grondig heb doorgelezen. Daarin stond dat ik niet 1 maar 2 wedstrijdballen kreeg. Je kan je inbeelden dat ik zeer gelukkig was. De brief was geschreven door niemand minder dan de Directeur-Generaal, de heer Jean-Marie Philips. Zijn woorden betekenen een enorme steun voor mij en geeft mij nog meer kracht om verder te vechten tegen de ziekte.

In het pakket zat de wedstrijdbal gebruikt tijdens de BvB-wedstrijd tussen AA Gent en RSC Anderlecht EN de wedstrijdbal die gebruikt is in het 6e Europees Kampioenschap Under-17 (werd vorig jaar gespeeld en georganiseerd in België).

Ik wil bij deze de Directeur-Generaal, de heer Jean-Marie Philips, van harte bedanken voor het schenken van deze wedstrijdballen.

Wedstrijdbal BvB 2008 - AA Gent - RSC Anderlecht
Wedstrijdbal BvB 2008 - AA Gent - RSC Anderlecht

Wedstrijdbal EK Under-17 2007
Wedstrijdbal EK Under-17 2007