Wedstrijdbal Beneliga Handbal 2008
2008-06-01 12:42:15

Vandaag heb ik een zeer speciale wedstrijdbal gekregen. Voor de eerste keer werd de Beneliga Handbal gespeeld. Dit is een handbaltornooi tussen verschillende ploegen uit België en Nederland. Deze wedstrijd ging door in De Soeverein in Lommel. Bij aanvang van de finale-wedstrijd tussen KV Sasja en Eurotech Bevo HC mocht ik de nieuwe wedstrijdbal van Kempa, de Kempa Itero opgooien om zo mucoviscidose bekender te maken. Ik had hiervoor een speciale t-shirt aangetrokken met het logo van de mucovereniging.

De public speaker heeft een mooie toespraak gehouden. Na zijn toespraak en mijn opworp kreeg ik een zeer warm applaus van de supporters en spelers.

De finale was zeer mooi om te zien. Het was een gelijkopgaande wedstrijd. Pas naar het einde toe, nam Sasja vlot voorsprong. Het won verdiend met 31-24. Na de wedstrijd vroeg de scheidsrechter de wedstrijdbal aan de doelman en overhandigde dan de wedstrijdbal aan mij. Uiteraard plakte deze bal zeer hard :-).

Bij deze wil ik de organisatie en Tom Jacobs in het bijzonder bedanken voor deze zeer leuke dag en wedstrijdbal. De wedstrijdbal was een Kempa Itero.

Volgend jaar ben ik opnieuw present (even hout vasthouden) en zal dan opnieuw de wedstrijdbal opwerpen. Ook zal er geprobeerd worden om speciale acties te ondernemen om mucoviscidose nog meer bekend te maken.

De Gebruikte wedstrijdbal
De gebruikte wedstrijdbal

Overhandiging door scheidsrechters
Overhandiging van de gebruikte wedstrijdbal door beide scheidsrechters
Foto gemaakt door Eddy en Marc van Fotomakers.be


Overhandiging door organisator Tom Jacobs
Overhandiging van de gebruikte wedstrijdbal door de organisator Tom Jacobs
Foto gemaakt door Eddy en Marc van Fotomakers.be


Een beter zicht op de bal
Een beter zicht op de gebruikte wedstrijdbal
Foto gemaakt door Eddy en Marc van Fotomakers.be


Wil je graag zelf een handbal aanschaffen, surf dan naar http://www.handbalshop.be/site.html