Wedstrijdbal (game ball) Hockey België - Kookaburras Australia
2008-06-15 10:00:18

Vandaag was ik aanwezig om de hockeywedstrijd bij te wonen tussen België en Australië. Australië is de huidige Olympische kampioen. Het werd dus zeker geen makkelijke wedstrijd. Voor de wedstrijd heeft een goede onweersbui gezorgd dat het kunstveld goed vochtig lag, wat zeker het spelniveau verbeterde. Maar dit inspireerde de Belgen niet om volop in de aanval te gaan. Het waren de Australiërs die het sterkst waren, wat zich ook uitte in de eindscore 0-6.

Voor de wedstrijd had ik gesproken met één van de scheidsrechters om 1 van de wedstrijdballen te mogen ontvangen. Een paar dagen daarvoor had ik een gesprek met Denis Van Damme, manager marketing van de KBHB. Na de wedstrijd mocht ik uit handen van de scheidsrechter de gebruikte matchbal in ontvangst nemen. Het was een Kookaburra Dimple Elite-wedstrijdbal. Ook mocht ik na een tof gesprek met de spelers van Australië, een trainingsbal van hen in ontvangst nemen.

Today, I went to see the hockey game between Belgium and Australia. Australia is the reigning Olympic champion of the world. So it would not be an easy game. It became very obvious that Australia was the better team. The game score was the proove of this: 0-6.

Before the match I had a chat with one of the referees to say that I was the guy who collected balls. After the game the referee gave one of the game balls to me. Also, after a nice chat with a couple of Australian players, I got a training ball from them.


Wedstrijdbal (game ball) Hockey België - Kookaburras Australië